torsdag 18 oktober 2012

Ända sedan i söndags morgon har jag vart inställd på att vara hemma hela denna helgen. Dels för att min vän Madde från Oslo kommer hem på fredag men också för att det kan vara dags att ta det lite lugnt nu. Det är det ju egentligen. Man kan ju inte gå ut torsdag och lördag vecka på vecka utan att det inte får konsekvenser, det har man ju märkt. Det är inte ett bra tecken när man glömt bort vad som hände vilken gång, typ "vänta nu, var det den torsdagen detta hände eller när sjutton var det?" bara för att det finns typ 20 alternativ. Sedan så har man ju tenta snart också, det känns ganska aktuellt att börja plugga på den faktiskt. Trots allt detta var man inte speciellt svårövertalad till att gå ut idag.

Det jag undrar är - vad fan är det man tror ska hända när man går ut? Vad är det man hoppas på? Varför ger man det alltid en ny chans trots att det gått åt helvete de senaste gångerna och trots att ens hälsa blir lidande?

Låt oss alla hoppas att det ens undermedvetna hoppas på en vacker dag inträffar så att allt detta inte är förgäves. Vilket det antagligen är.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kanske behöver omstrukturera dina motiv vid utgång och ställa dig själv frågan varför du går ut och vad du förväntar dig skall hända under den tiden för att det ska bli lyckat. Om du kommer hem missnöjd efter varje gång du varit ute och inte uppnår ett resultat du förväntat dig så har du ett behov som inte blir tillfredsställt. En gång är ingen gång, två gånger kan vara en slump, tre gånger är ett mönster och du mår dåligt av detta men fortsätter att göra om det klassas det som galenskap ^^

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Albert Einstein